Országos pályázat gyerekeknek, óvodáknak, iskoláknak, nevelőotthonoknak

Pályamunkák beérkezését 2014. október 17-ig várjuk!


 

 

 Rajzolj! vagy akár Tegyél is valamit a környezetedért!

Pályázat témája: Óvd és tedd jobbá a környezeted!

 

 pályázat

 

Pályázat gyerekeknek

 Pályázat

 Pályázat gyerekeknek

 Pályázat gyerekeknek

 MP900341511

    „Nagyon nagynak, némelyek számára egyenesen irreálisnak tűnhet az az elképzelés, hogy a bolygó részben az övék is, illetve hogy tudnak segíteni, és kell is segíteniük gondját viselni. Pedig manapság, ami a világ másik felén történik, még akkor is, ha olyan nagyon távol, kihathat a saját otthonodban történő dolgokra...

A bolygóról való gondoskodás saját házunk táján kezdődik. Kiterjed arra a területre, amelyen áthaladunk, miközben iskolába vagy munkába megyünk. Magába foglalja az olyan helyeket is, ahová kirándulni vagy üdülni megyünk. A talajt és a vízkészletet beszennyező szemét, a könnyen tüzet fogó, elszáradt bozót mind-mind olyan dolgok, amelyekhez nem szükséges hozzájárulnunk, és amelyek ellen az egyébként tétlen pillanatokban tehetünk valamit. Egy fa elültetése elég kis dolognak tűnhet, de ez már valami.”

részlet L. Ron Hubbard Az út a boldogsághoz című művének
Óvd és tedd jobbá a környezeted! fejezetéből


Rajzold le, Te miként tudnád megvalósítani azt az életedben, hogy "Óvd és tedd jobbá a környezeted!"


A rajzpályázatra bármely technikával készített rajz, festmény, ragasztott kép, batikolás, montázs, vegyes technika, stb. küldhető.

Tegyél valamit a környezetedért!

Ha szeretnél valami jót is tenni a környezetedért, valamit, amitől szebb, rendezettebb, kellemesebb, jobb lesz, akkor a Különdíj kategóriában indulhatsz, ahol a legjobb pályamunkákat különdíjjal jutalmazzuk. Ebben az esetben természetesen tanári, nevelői, vagy szülői segítséget is igénybe vehetsz a kitalált feladat jellegétől függően. Ebben az esetben fényképekkel vagy videóval megörökített, CD lemezre kiírt, vagy e-mailben elküldött pályázati anyagot várunk.

Fontos!

Ne egy korábbi rajzot, vagy tevékenységet küldjél be nekünk, hanem találj ki valami újat és most rajzold le, vagy most lássál hozzá a környezeted szépítésnek!

Díjak

Minden kategória első három helyezettjét értékes ajándékokkal jutalmazzuk és további különdíjak is kiosztásra kerülnek majd. A korosztályokat figyelembe véve külön kategóriánként díjazzuk az óvodai, álalános iskolai és középiskolai és egyéni pályamunkákat. 

Az elkészült pálymunkákat a következő elérhetőségekre várjuk 2014. október 17-ig:

     Út a boldogsághoz Közhasznú Non-profit Kft.
     1165 Budapest, Rezgőfű u. 1. 2/4.
     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eredményhirdetés 2014. október 21. a Földünkért Világnapján.

Kérjük a rajzok, fotók hátulján vagy a CD-lemez borítóján jól olvashatóan tüntessétek fel óvodai, iskolai, nevelőotthoni pályázók esetén

1. az alkotás címét,
2. az intézmény nevét, osztályt, vagy korosztályt
3. az intézmény címét, telefonszámát, felkészítő pedagógus nevét.
4. osztályfőnök vagy intézmény e-mail címe

Egyéni pályázó esetén

1. az alkotás címét,
2. a neved, születési évedet,
3. a pontos postai címed, telefonszámod vagy a szülőd telefonszámát.
4. e-mail címed, vagy a szüleid e-mail címét

Ha bármi kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, tegye fel bátran kérdését a következő e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy telefonon, a 06 70 7761917 számon.

Kellemes időtöltést kívánunk és sok sikert a pályázathoz! :)